Sivut

tiistai 20. toukokuuta 2014

Uusi blogi

Olen vähitellen valmistautumassa lähtemään maailmalle, en tosin tiedä vielä minne. Tarkoitus on mennä sinne, minne Jumala näkee hyväksi johdattaa ja avaa ovia. Koska en ole ihan varma, kuka haluaa kuulla kuulumisiani maailmalta,  niin ajattelin avata uuden blogin, jossa kerron, mitä minulle kuuluu, missä sitten ikinä olenkin. 

Koska en vielä tiedä, minne Jumala johdattaa, ja johdattaako hän minut mahdollisesti Hys-hys-maahan, tai alueelle, josta ei saa puhua, siksi pyrin kirjoittamaan varovaisesti ja välttämään tiettyjä sanoja. (Ja mahdolliset kommentit esitarkastetaan.) :)

Tässä blogin osoite:
http://askeleetmaailmalla.blogspot.fi/ 

Tällä hetkellä tekstejä on vasta yksi, mutta kunhan suuntaan askeleeni Suomen rajojen ulkopuolelle, niin ehkä sitten on enemmän (mielenkiintoisempaa) kirjoitettavaa. :)

Tämä blogi säilyy edelleen tällaisena pohdiskelevana juttuna.

2 kommenttia:

  1. On ollut mieluista lukea tätä blogiasi. Toivottavasti et poista sitä, niin voin palata silloin tällöin näiden aarteiden äärelle!
    Siunausta kesääsi, väikkärin tekoon ja maailmalle lähtöön!
    Olet aarre <3

    VastaaPoista
  2. Ei ole tarkoituksenani poistaa tätä blogia, kirjoittelen luultavasti myös maailmalla ollessani harvakseltaan myös tänne. :) Siunausta ja iloa!

    VastaaPoista