Sivut

tiistai 1. huhtikuuta 2014

... and that's who I am

Sain tällaisen haasteen Henna Marian blogista:

Tehtävänä oli valita tältä sivustolta http://andthatswhoiam.tumblr.com/  kuvista sellaisia, jotka kuvaavat itseä ja liittää ne blogiin. Tässä tulee jonkinlainen kokoelma, millainen koen olevani. :) 



Talvi on kanista ja ihanaa aikaa, varsinkin, kun on paljon lunta! Tosin näin huhtikuussa ei lunta enää tarvittaisi. :)




 Kuvis oli mun lemppariaine koulussa, sillä en itseasiassa kokenut sen olevan edes oppiaine. Mulle se oli rentoutumisen aikaa. Vähälle on jäänyt maalailut viimeaikoina, pitäisköhän tänään vielä ottaa pensselit ja maalit esiin...


Seurassa saatan monesti olla hiljaa, mutta ajatuksia silti riittää. Mutta sitä ei monet välttämättä tiedä tai aavista. Eikä mulla ole suurta tarvetta tuoda ajatuksiani esiin joka paikassa, mutta kun hetki (tai seura) on sopiva, niin kyllä saan suuni auki.


Lapsuudessa ja nuoruudessa kävin joitain vaikeita juttuja läpi, ja niissä vaiheissa kirjoittaminen oli terapiaa. Kun muutin Joensuusta pois, muuttokuormassa oli laatikollinen tekstejä, päiväkirjoja, runoja, näytelmiä, tarinoita...  Kirjoittaminen on mulle se tapa ilmaista itseäni, maalaamisen tai töhertämisen ohella. 


Tällä hetkellä, kun lähetyslinjan loppu häämöttää, tuntuu tältä. Joitain askeleita tiedän tulevaan, mutta aika vähän. Onneksi kaikki on suuremmissa käsissä, ja vaikka juuri nyt en tiedäkään määränpäätä, niin Hän tietää! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti