Sivut

tiistai 31. joulukuuta 2013

Onnellista Uutta Vuotta 2014!

Tää vuosi on ollut muutosten vuosi: Hyppäsin "tyhjän päälle", otin askeleen kohti kaukaista unelmaa, "Vinku-Intiaa", kun aloitin syksyllä lähetyslinjan Isossa Kirjassa. Kevät Joensuussa taas oli haikeaa aikaa, kohtaamisia ja jäähyväisiä. 

Lähetyslinja on tähän mennessä ollut hieno kokemus, uusia ihmisiä, uusia asioita ja kokemuksia. (Meillä on ihan huippu "tarkkis"-luokka!) :) En sano, että on ollut helppo syksy, sillä kaikenlaisia prosesseja on mielessä myllertänyt, mutta hengissä on selvitty, tähän asti.

Tuleva vuosi tulee myös olemaan samoin muutoksen vuosi, ja tällä hetkellä mulla ei ole vielä oikein hajuakaan siitä, mihin sitä loppujen lopuksi päädyn. Liian monta liikkuvaa osaa on vielä liikenteessä mukana. Kuitenkin jossain sisälläni tiedän, että vaikka sitä onkin taas edessä hyppy "tyhjän päälle", siellä on vastassa Joku, joka ottaa kiinni. Tämän kuvan löysin Facebookista, Christian Funny Pictures -sivustolta, ja musta se oli niin loistava, ja kuvaa mun tuntemuksiani tällä hetkellä, että halusin jakaa sen tänne: 

Tai niin kuin Pekka Simojoki kirjoittaa: "Tänne saakka on tultu Hänen voimassaan, huomispäivästä vielä en tiedä. Kyllä Jumala huolen pitää hulluistaan, vieköön Hän minne tahtookin viedä."

Toivon kaikille lukijoille Taivaallisen Isän siunauksia ja varjelusta!
 
Delirious?: History Maker: 
 
 



1 kommentti:

  1. Taivaan Isän siunausta ja johdatusta alkaneeseen vuoteen! Tarkkis-luokkalainen :):)
    T.Tarja <3

    VastaaPoista