Sivut

maanantai 3. huhtikuuta 2017

Toivo myrskyssä

Tämä teksti on mainos. :) 

Väitöskirjaani tehdessäni kävin eräällä nettisivulla, jossa on työkaluja Raamatun lukemiseen, mm. eri käännöksiä eri kielillä. Siellä oli myös ilmaiseksi ladattavissa kirjanen, jossa on 30 päivälle rohkaisevia tekstejä ihmiselle, joka on erilaisten vaikeuksien keskellä. Jokaiselle päivälle on myös päivän aiheeseen liittyviä Raamatun jakeita. 

Lueskelin sen kirjasen läpi, ja päässäni alkoi pyöriä tekstiä suomeksi, joten jostain syystä aloin kääntää niitä tekstejä suomeksi. Olen niistä nyt puolet julkaissut Facebookissa, omalla Runokuvia -sivustollani. Niitä voi käydä lukemassa (ja tykkäämässä) :) osoitteessa https://www.facebook.com/runokuviani/ 

Olen valinnut aina kolmesta aiheeseen liittyvästä raamatunpaikasta yhden, ja liittänyt sen ottamaani valokuvaan. Osa valokuvista on käytössä useampaan kertaan, koska jakeiden rohkaisevat sanat sopivat useampaan ongelmaan. :) 

Tämän tekstin julkaisin tänään, ja se kolahti ainakin tänne. :) Olen huomannut, että saan luotua mielessäni ongelmia, joita ei ole oikeasti olemassa. Toki, on niitä ongelmia ja haasteita olemassa ihan oikeassakin elämässä, mutta niitäkin saa syvennettyä, kun niitä pyörittää mielessään. 

Kun mielesi on täynnä epäilystä ja pelkoa
Joskus stressin ja paineiden keskellä mielemme voi pyöriä ylikierroksilla. Löydämme itsemme luomasta ongelmia, joita ei alunperin ollut edes olemassa. Epäilykset ja huolet voivat hallita meitä. Rukoile, että Jumala auttaisi sinua vangitsemaan jokaisen ajatuksen Kristukselle kuuliaiseksi ja että voisit valita asettamaan ajatuksesi Häneen ja että Hänen rauhansa ja leponsa varjelisi ajatuksesi ja mielesi Kristuksessa. 
Lue: Ps. 62:5, Fil. 4:8, 2. Kor. 10:4-5


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti