Sivut

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Mitä sinä voit / osaat tehdä?

Joku oli jakanut tämän videon facebookissa, ja se sai minut ajattelemaan, mitä kykyjä ja lahjoja Jumala on minulle antanut ja olenko ottanut ne lahjat käyttöön, Hänen kunniaksensa.


Videolla mies, jolla on cp-vamma tekee taidetta kirjoituskoneella. Hänen kätensä vapisevat, eikä hän sen vuoksi pysyty maalaamaan, mutta hän näppäilee kirjoituskoneen avulla kauniita taideteoksia. (Mulle ei olisi tullut mieleenkään, että niin tympeällä esineellä kuin kirjoituskone voidaan luoda jotain todella kaunista.) Tämä mies kokee, että hänen kykynsä tehdä taidetta kirjoituskoneella on lahja Jumalalta. Kun ihmiset sanovat hänelle, että he eivät pysty tekemään mitä tämä mies tekee, hän vastaa kysymyksellä, mitä sinä sitten osaat tehdä. 

Jäinkin pohtimaan videon nähtyäni, mitä kaikkea sitä osaankaan tehdä, mitä kykyjä ja lahjoja Jumala on minulle antanut, joilla voisin palvella Jumalaa. Sitä on joskus tosi helppo piiloutua toisten taakse, ja sanoa, että en osaa tuota enkä tuota, ja että joku toinen on jossakin asiassa paljon parempi... Mutta Jumala on antanut minulle (ja sinulle) niin monia lahjoja, joita voimme käyttää, Hänen kunniakseen, heijastamaan Hänen valoaan. Toivonkin, että voisin enemmän ja rohkeammin käyttää niitä lahjoja, joita Jumala on antanut. Tämä tarkoittaa oikeastaan sitä, että voisin enemmän ja rohkeammin olla se, joksi Jumala on minut luonut.

Toivon, että tämä video voisi rohkaista meitä kaikkia olemaan rohkeasti juuri se, joksi Jumala on meistä itse kunkin luonut, palvellen niillä lahjoilla, joita Jumala on antanut. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti